Burgemeester van Hoofflaan 116, 5503 BR Veldhoven
040 - 2541674
info@vidau.nl

Afgifte reparatie

Elektronica voor iedereen!

Door de grote drukte werken wij momenteel op afspraak!


Bij VIDAU electronics kunt u zonder afspraak tijdens de openingstijden Uw reparatie afgeven op het service-punt. Netsnoeren, dozen en gebruiksaanwijzingen hoeft U niet mee te brengen. Een afstandsbediening hoeft in principe ook niet, tenzij de klacht hiermee te maken heeft of het een toestel is van een afwijkend merk. Onze werkplaats is voorzien van een grote back-up van benodigde bekabeling, afstandsbedieningen en modules voor test doeleinden.

Bij aanname van Uw toestel worden uw naam, adresgegevens en telefoonnummer gevraagd. Deze gegevens worden alleen intern gebruikt voor administratieve doeleinden en nooit gedeeld met derden. Hiervoor gebruiken wij ons privacy statement.

Voor de technicus is het belangrijk een goede klachtomschrijving van het toestel bij de aangeboden reparatie te hebben, dit kan een hoop zoekwerk en dus ook tijd en voor U kosten besparen. Na het invoeren van Uw gegevens krijgt U, per voorkeur per mail, een afgiftebon met een reparatienummer. Uw toestel krijgt een sticker met hetzelfde nummer. Bij het afhalen van Uw reparatie dient u deze afgiftebon te tonen ter bevestiging dat U de eigenaar bent.

Heeft U vragen over de reparatie kunnen wij uw reparatie met dit nummer snel terugvinden.